A leszületés előtt a lélek kiválasztja a következő életbeli feladatát, majd ehhez kiválasztja azt a kort, azt a helyszínt, azt a környezetet, azokat a szülőket, akik a leginkább tudják őt abban támogatni, hogy a kiválasztott életet élni tudja.

Miről szól a ma?

A mai kor az elavult dolgok lezárása, magasabb minőségbe emelése, a mélyre ásás, fejlődés, egyszóval az önismeret kora.

Mára fontos lett az a téma, hogy hogyan érezzük magunkat a mindennapokban, az életben. Az elmúlt évszázadokban nem volt lehetőségük az embereknek mélyre ásniuk magukban, rendet tenni, magukkal foglalkozni, önszeretetből dönteni és cselekedni, mert más harcokat kellett megvívniuk.

Egyszerűen más dolgok fontosabbak voltak. Lássuk be, más világ van, és nem csak azért, mert több a kütyü, hanem emberileg is mások vagyunk, mások az igényeink, mint a szüleinknek és gyerekeinknek is mások az igényeik, mint nekünk voltak. Ez alapján honnan is tudhatnánk, hogy mi a jó nekik?

Csak ők tudják, hogy milyen feladattal érkeztek, mit kell megtapasztalniuk, ott van a szívükbe kódolva.

Abban kell őket támogatnunk, hogy ezt ki tudják bontakoztatni.

Hogyan tudjuk nekik a legtöbbet adni?

Csak egyféleképen: ha önmagunk vagyunk. Végül is ők választottak minket, igaz? Minket választottak, tehát ránk van szükségük. Rád van szükségük. RÁD. Nem a szülői mintáidra, amiket a szüleidtől tanultál, ők pedig az ő szüleiktől, nem a játszmáidra, amiken úgyis átlátnak, nem a meg nem lépett álmaidra, hanem csakis az Önazonos Anyára, arra, aki a saját életét éli.

Épp a minap hallottam A végzet ereklyéi filmben:

„Ti mind kiválasztottak vagytok. Nem azért, akik most vagytok, hanem azért, akik lehetnek belőletek.”

Én erre törekszem nap mint nap, egyre önazonosabb életet élni, lépésről lépésre, összhangban az univerzummal, hogy amikor eljön az ideje, a lehető legtöbbet tudjam adni gyermekeimnek: önmagam, és meg tudjam tanítani nekik, hogyan legyenek ők is saját maguk, hogy megteremthessék azt a csodát, amiért jönnek.